Nagyfény Bt.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36/36-422-131 

 

Rólunk

A Nagyfény Bt. a hazai és külföldi ipar számos szegmensében végez felületkezelést, melynek jelentős részét az autóipar teszi ki.

Tevékenységünk két fő részre osztható: KTL festés és oldószeres festés. Az oldószeres festésen belül autófényezés és ipari festés.


Cégünk 1990-ben autófényező vállalkozásként indult. A folyamatosan növekvő igényeknek eleget téve 2003-ban olyan fejlesztéseket hajtottunk végre, melyekkel ki tudjuk szolgálni a gépiparból érkező nedvesfestési igényeket.

Vállalkozásunk 2005-től Nagyfény Bt. néven folytatja és fejleszti tevékenységét. 2011-ben az ipari területeken egyre növekvő magas korrózió védelmi megfelelőség érdekében új telephelyen automatizált mártókádas KTL festő berendezést üzemeltünk be. Így cégünk jelenleg két telephelyen autófényezéssel, ipari nedvesfestéssel és KTL festéssel foglalkozik.

Autófényező részlegünk a lakossági megrendelések mellett főleg márkakereskedéseket szolgál ki.

A nedvesfestéses technológiával többek között az ipari berendezések burkolatait, pneumatikus egységeket, és forgácsolt alkatrészeket felületkezelünk.

A KTL festés termékpalettája rendkívül széles.  Jelentős mennyiséget tesznek ki az autóipari alkatrészek. Azok mellett mezőgazdasági-, és építőipari gépalkatrészek, zárszerkezetek, kerékpár- és egyéb öntvények, valamint lemezalkatrészek felületkezelését is végezzük.

Elkötelezettek vagyunk a magas minőség mellett. Tevékenységeinket a MSZ EN ISO 9001:2015 és az ISO 14001 szabványnak megfelelően folytatjuk.