Nagyfény Bt. 
info(kukac)nagyfenybt.hu 
+36/36-422-131                     

 

  • KTL üzem
  • KTL üzem
  • KTL üzem
  • KTL üzem
  • Porfestő üzem

Rólunk

A Nagyfény Bt. a hazai és külföldi ipar számos szegmensében végez felületkezelést, melynek jelentős részét az autóipar teszi ki.

Tevékenységünk az alábbi részekre osztható: KTL festés, elektrosztatikus porfestésipari festés és autófényezés.

Cégünk 1990-ben autófényező vállalkozásként indult. A folyamatosan növekvő igényeknek eleget téve 2003-ban olyan fejlesztéseket hajtottunk végre, melyekkel ki tudjuk szolgálni a gépiparból érkező festési igényeket.

2011-ben az ipari területeken egyre növekvő magas korrózió védelmi megfelelőség érdekében automatizált mártókádas KTL festő berendezést üzemeltünk be. Cégünk jelenleg két telephelyen KTL festéssel, porfestéssel, ipari nedves festéssel és autófényezéssel foglalkozik.

A KTL festés termékpalettája rendkívül széles.  Jelentős mennyiséget tesznek ki az autóipari alkatrészek. Azok mellett mezőgazdasági-, és építőipari gépalkatrészek, zárszerkezetek, kerékpár- és egyéb öntvények, valamint lemezalkatrészek felületkezelését is végezzük.

Az elektrosztatikus porfestés a fémipari tömegtermelés legtakarékosabb, és egyben a legelterjettebb felületkezelési eljárása.

Az ipari nedves festéses technológiával többek között ipari berendezések burkolatait, pneumatikus egységeket, és forgácsolt alkatrészeket felületkezelünk.

Autófényező részlegünk a lakossági megrendelések mellett főleg márkakereskedéseket szolgál ki.

Elkötelezettek vagyunk a magas minőség mellett. Tevékenységeinket a MSZ EN ISO 9001:2015 és az ISO 14001 szabványnak megfelelően folytatjuk.